loopbaanbegeleiding, perfectionisme coaching, ontwikkelingsgericht coachen, west-vlaanderen, roeselare

Voor wie?

Zowel voor particulieren als voor professionals – van jong tot oud – brengt mijn coaching een duidelijke ommekeer. Het geeft hen meer energie en zelfvertrouwen. Alles verloopt vlotter en efficiënter.

Voor particulieren: persoonlijke coaching Voor professionelen: bedrijfscoaching
Heb je alles, maar ben je toch niet gelukkig?Lukt het maar niet om doelen te bereiken of zaken te veranderen?Heb je last van faalangst of van het gevoel dat er zo veel ‘moet’?Steven je af op een burn-out of zit je er middenin?Sta je voor keuzes op het vlak van je loopbaan?

Dan kan mijn coaching veel voor jou betekenen!

Samen gaan we op zoek naar leergebieden of ontwikkelpunten om je leven en activiteiten weer goed te laten verlopen.

Samen zorgen we ervoor dat wat jij doet overeenstemt met wie je bent. Of je nu een volwassene bent, een kind of adolescent.

Tijdens de coaching krijg je nieuwe, kostbare inzichten. Die bezorgen je een zelfbewuster en gelukkiger leven.

Als werkgever of leidinggevende brengt u uw organisatie naar een hoger niveau door uw medewerkers te laten coachen. Bedrijfscoaching leidt tot groei en tot het beter realiseren van uw doelstellingen.Mijn coachingmethode focust enerzijds op perfectionisme. Dit omdat werknemers die heel hoge eisen stellen aan zichzelf en aan anderen – uw meest plichtsbewuste, betrokken medewerkers dus – het grootste risico lopen op burn-out.Coaching is dé manier om uw medewerkers weerbaar en gemotiveerd te houden. Als goede manager ziet u ongetwijfeld het belang in van zulke preventie. Zo voorkomt u immers ziekteverzuim en bijhorende hoge kosten.Ook tijdens en na een burn-out is coaching waardevol. Het zoekt naar links tussen de identiteit en het functioneren. De werknemer ontdekt wat er precies energie vreet en wat energie geeft. Hij of zij gaat daardoor tijdig ‘opladen’ en terugval voorkomen. Coaching zorgt voor evenwicht tussen draaglast en draagkracht.

Anderzijds verdiep ik mij met werknemers in hun loopbaanvragen. Je mag als bedrijf bij je werknemer de loopbaancheques promoten. Je mag ook als ‘derde betaler’ optreden.

Contacteer mij nu voor een verkennend gesprek!
Bel mij op het nummer 0477/39 76 88.
Of stuur me een mailtje.
Hoe burn-out voorkomen en aanpakken?Wat zijn de signalen van burn-out?
Bel mij op het nummer 0477/39 76 88. Of mail mij voor een korte uiteenzetting.