loopbaanbegeleiding, perfectionisme coaching, ontwikkelingsgericht coachen, west-vlaanderen, roeselare

Loopbaancoaching

Schenk jezelf een nieuwe professionele beleving. (met of zonder loopbaancheques)

Haal je geen voldoening meer uit je werk? Kan je jezelf niet meer motiveren? Weet je niet wat je graag zou doen. Ben je op zoek naar werkbaar werk, aangepast aan je leeftijd? Worstel je met je work-life balans?

Dit is maar een greep uit de mogelijke loopbaanvragen. Vanuit je levensverhaal halen we je talenten en drijfveren naar boven. En dan spring je naar een nieuwe professionele beleving. Je leven op het werk wordt weer zinvol en plezierig.

Hoe verloopt dit coachingtraject?

Op het punt in je leven waarop je voelt dat je loopbaankeuzes moet maken, begeleid ik je zodat het plaatje voor jou weer past. We vertrekken daarbij vanuit je loopbaanvraag, je CV en je biografie. Zo stellen we je persoonlijke professionele kaart samen. Wat motiveert je, wat zijn je valkuilen, je (werk)waarden, je talenten. Wat kan je goed en is dat ook wat je graag doet? Van daaruit plannen we acties en experimenten. Om zo te komen tot een betere zelfsturing, juiste keuzes, een hoge motivatie en een verrijkende samenwerking. Ook op die momenten waar het best spannend is.

Voor de loopbaancoaching maak ik deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van Teitu. Naast een kwaliteitslabel en regelmatig overleg, investeren we continu in onze eigen ontwikkeling.

Dit garandeert u een begeleiding van hoog niveau.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor loopbaancheques en wil je er bestellen, surf dan naar de website van de VDAB. Met loopbaancheques blijft je inbreng beperkt tot 10 €/uur.