loopbaanbegeleiding, perfectionisme coaching, ontwikkelingsgericht coachen, west-vlaanderen, roeselare

Perfectionisme coachen

Je eigen sterktes weer succesvol inzetten

Heb je vaak – of altijd – het gevoel dat het beter moet? En dan nog is het vaak niet goed genoeg. Het ‘moeten’ maakt dat jouw perfectionisme je groei belemmert.

Als moeten voor jou weer willen wordt, dan gooi je – op een fijne manier – je remmen los. Dan kan je weer voluit creatief zijn. Je wilskracht opnieuw succesvol inzetten. Je volledige potentieel benutten.

 

Hoe verloopt dit coachingtraject?

Perfectionisme is een troef als het gaat om zaken te verwezenlijken: een succesvolle carrière, een mooi gezin, een geslaagd verenigingsleven, …

Maar perfectionisme wordt een last als je er een prijs voor betaalt: stress, angsten, burn-out, schuldgevoelens… Dan is je perfectionisme een belemmerend patroon.

Bij perfectionismecoaching bevrijden we je van deze last. We zoeken samen naar de omstandigheden waarin je perfectionisme is ontstaan. Dit levert inzichten op die cruciaal zijn om je patroon los te laten.

De methodiek die ik inzet is gebaseerd op NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en werkt op het onbewuste. Daar zit namelijk jouw patroon van perfectionisme. We richten ons op de samenwerking tussen de linkerhersenhelft – die altijd denkt – en de rechterhersenhelft – die zorgt voor creativiteit en gevoel. Naarmate die samenwerking sterker wordt, ontstaat een nieuw patroon: je bent oké zoals je bent en vanuit dat gevoel doe je je werk, ben je ouder… Je staat weer in je volle kracht.

Perfectionismecoaching verhoogt de kwaliteit van je leven aanzienlijk. En het is een krachtig wapen in de strijd tegen stress en burn-out.

Voor dit traject zijn 5 sessies of meer nodig van ongeveer 1,5 uur. Ze vinden plaats bij mij in de praktijk of in het bedrijf van de coachee.

Meer info over perfectionisme coaching? Een verkennend gesprek plannen?

Mail mij of bel 0477/39 76 88 voor een afspraak.

 

Lees meer over Ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme (© OCP-methodiek, het Ontwikkelingsinstituut)